Dostarczamy wiedzę
sprawdź ostatnie informacje, regularnie zamieszczamy także ciekawe opracowania

Aktualności

Zobacz pozostałe wpisy

Party Service Impel Catering zdradza trendy kulinarne na rok 2018

16 stycznia 2018

Lokalnie, a przede wszystkim zdrowo i ekologicznie. Tak będziemy jedli w 2018. Eksperci przewidują, że większą wagę będziemy przywiązywać do miejsca pochodzenia produktu. Coraz częściej wybieramy produkty, które są nam dobrze znane, z miejsc geograficznie nam bliskich. A ta tendencja w bieżącym roku nasili się. Głównie ze względu na to, że coraz bardziej nam zależy na zdrowej i ekologicznej żywności. Jest to ściśle powiązane ze zwróceniem się ku temu, co lokalne i co oferuje nam natura w naszym otoczeniu. Będziemy stawiać na produkty z ekologicznych upraw, kuchnię roślinną, a wielu z nas odkryje w sobie ogrodnicze pasje.

Rozsmakuj się nami :)